ΑΟΖ: Πού βρίσκονται Γιαβουζ και Φατίχ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΟΖ: Πού βρίσκονται Γιαβουζ και Φατίχ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπαρκαρισμένο στο λιμάνι της Αττάλειας στην Τουρκία βρίσκεται το Γιαβουζ ενώ το Φατίχ, εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της ΑΟΖ του νησιού μας.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στον ιστότοπο «Marine Traffic» το τουρκικό πλοίο Γιαβούζ (Yavuz) βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Αττάλειας, το μεσημέρι της Δευτέρας 24/06.

Όπως φαίνεται και στο πιο κάτω σχεδιάγραμμα που καταγράφεται η πορεία του πλοίου, το Γιαβούζ το απόγευμα της Κυριακής 23/06 έπλεε πλησίον της Ρόδου για να καταλήξει στο λιμάνι της Αττάλειας.

Στη συνέχεια το Γιαβούζ, αναμένεται να αποχωρήσει από το σημείο για να μεταβεί στην κυπριακή ΑΟΖ.

Από την πλευρά του το Φατίχ (Fatih), εξακολουθεί να βρίσκεται το μεσημέρι της Δευτέρας 24/06, εντός της κυπριακής ΑΟΖ μερικά χιλιόμετρα μακριά από την Πάφο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.