Πρόεδρος: «Εύχομαι η ιστορία να κρίνει δίκαια και θετικά τον Δημήτρη Χριστόφια»

Πρόεδρος: «Εύχομαι η ιστορία να κρίνει δίκαια και θετικά τον Δημήτρη Χριστόφια»

Αυτό που και ο Δημήτρης Χριστόφιας και εγώ αναγνωρίζαμε είναι πως πάνω από όλα είναι η ανθρωπιά και ο αλληλοσεβασμός, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ενώ ευχήθηκε η ιστορία που κρίνει τον καθένα να είναι δίκαιη και θετική για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την επιστροφή του στο Προεδρικό Μέγαρο, από το ΑΚΕΛ, όπου υπέγραψε το Βιβλίο Συλλυπητηρίων που άνοιξε το κόμμα για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «σε ανάλογες στιγμές, όταν συνειδητοποιεί ο άνθρωπος ότι αυτή είναι η πορεία, ή το τέλος της ζωής μας, δηλαδή ότι κάποια στιγμή όλοι αποδημούμε, παραμερίζονται τα όποια αισθήματα πικρίας μπορεί την όποια στιγμή να είχαν δημιουργηθεί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE