Πρόεδρος: «Εύχομαι η ιστορία να κρίνει δίκαια και θετικά τον Δημήτρη Χριστόφια»

Πρόεδρος: «Εύχομαι η ιστορία να κρίνει δίκαια και θετικά τον Δημήτρη Χριστόφια»

Αυτό που και ο Δημήτρης Χριστόφιας και εγώ αναγνωρίζαμε είναι πως πάνω από όλα είναι η ανθρωπιά και ο αλληλοσεβασμός, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ενώ ευχήθηκε η ιστορία που κρίνει τον καθένα να είναι δίκαιη και θετική για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την επιστροφή του στο Προεδρικό Μέγαρο, από το ΑΚΕΛ, όπου υπέγραψε το Βιβλίο Συλλυπητηρίων που άνοιξε το κόμμα για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «σε ανάλογες στιγμές, όταν συνειδητοποιεί ο άνθρωπος ότι αυτή είναι η πορεία, ή το τέλος της ζωής μας, δηλαδή ότι κάποια στιγμή όλοι αποδημούμε, παραμερίζονται τα όποια αισθήματα πικρίας μπορεί την όποια στιγμή να είχαν δημιουργηθεί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE