Στην Κύπρο ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας για την κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια

Στην Κύπρο ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας για την κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια

Στην Κύπρο αναμένεται στις 2 το απόγευμα της Τρίτης (25/6) ο ‘Ελληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για να παραστεί στην κηδεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης παρουσίας του στο νησί, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις 15:50 στα γραφεία του ΑΚΕΛ στη Λευκωσία όπου θα υπογράψει το Βιβλίο Συλλυπητηρίων και στη συνέχεια συναντηθεί με τον ΓΓ του κόμματος, ‘Αντρο Κυπριανού.

Από εκεί θα μεταβεί στις 16:20 στο Προεδρικό, όπου θα υπογράψει το Βιβλίο Συλλυπητηρίων.

Στις 16:30 θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Στις 16:50 θα αναχωρήσει από το Προεδρικό για να μεταβεί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, όπου στις 17:00 θα τελεστεί η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια.

Μετά την κηδεία ο ‘Ελληνας Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει από το νησί.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE