ΚΥΠΡΟΣ: Διαγωνισμός για το λογότυπο της Δικαστικής Υπηρεσίας – Το χρηματικό έπαθλο

ΚΥΠΡΟΣ: Διαγωνισμός για το λογότυπο της Δικαστικής Υπηρεσίας – Το χρηματικό έπαθλο

Προκήρυξη διαγωνισμού για το σχεδιασμό λογοτύπου της Δικαστικής Υπηρεσίας.

Η Δικαστική Υπηρεσία προκηρύσσει διαγωνισμό για τη δημιουργία λογότυπου. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε γραφίστες και εικαστικούς καλλιτέχνες.

Το λογότυπο πρέπει να χαρακτηρίζει τη Δικαστική Υπηρεσία, το ρόλο και την αποστολή της. Η πρωτοτυπία, η έμπνευση και ο συμβολισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αποτυπώνονται στο λογότυπο, το οποίο θα αποτελεί το θεμέλιο λίθο της ταυτότητας της Δικαστικής Υπηρεσίας. Το λογότυπο θα συνοδεύει όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Δικαστικής Υπηρεσίας, τα επιστολόχαρτα και άλλα έντυπά της.

Το βραβείο του διαγωνισμού ανέρχεται στα €1000.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν την αναλυτική Προκήρυξη Διαγωνισμού για Σχεδιασμό Λογοτύπου της Δικαστικής Υπηρεσίας, στην οποία περιγράφεται λεπτομερώς το δικαίωμα συμμετοχής, οι όροι, προδιαγραφές, κριτήρια, δικαιώματα κτλ., καθώς και ο τρόπος  υποβολής προτάσεων, στην ιστοσελίδα http://www.supremecourt.gov.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις το κοινό μπορεί να αποτείνεται στα τηλέφωνα 22865732 (κ. Ανδρέας Γ. Τσερκέζος) ή 22601423 (κα Μαρία Χριστοδουλίδου).

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.