ΕΛΛΑΔΑ: Πνίγηκε με το φαγητό και πέθανε ένα μήνα μετά

ΕΛΛΑΔΑ: Πνίγηκε με το φαγητό και πέθανε ένα μήνα μετά

Νοσηλευόταν επί ένα μήνα στο νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη (27/6).

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα, το περιστατικό έλαβε χώρα σε κέντρο εστίασης της Ρόδου, όπου 55χρονος άνδρας από τον Βόλο φέρεται να πνίγηκε από κομμάτι τροφής το οποίο εισήλθε στην τραχεία ή στους βρόγχους, με αποτέλεσμα την απόφραξη της αναπνευστικής οδού και τη δημιουργία βλάβης η οποία δε μπόρεσε να αποκατασταθεί.

Ο άτυχος 55χρονος που βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου για δουλειά, φαίνεται ότι μετά την κατάποση, έχασε τις αισθήσεις του, τις οποίες δε μπόρεσε να ανακτήσει, με συνέπεια να μεταφερθεί και να νοσηλευθεί αρχικά στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου και νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα μήνα, μέχρι την Πέμπτη όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE