ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εκτελέστηκε ένταλμα σύλληψης 15 χρόνια μετά – Διάπραξη κακουργήματος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εκτελέστηκε ένταλμα σύλληψης 15 χρόνια μετά – Διάπραξη κακουργήματος

Το 2004 είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ωστόσο, έμελλε αυτό να εκτελεστεί 15 χρόνια αργότερα….

Ο λόγος για 44χρονο Τουρκοκύπριο, ο οποίος κατοικεί μόνιμα στην Μόρφου και καταζητείτο από το 2004 για αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων (φέρεται αν κυκλοφορούσε πλαστά διαβατήρια).

Ο συλληφθείς ανακόπηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/06) στη Λευκωσία κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου. Τότε διαπιστώθηκε από μέλος της αστυνομικής δύναμης ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα προαναφερθέντα αδικήματα.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή (28/06) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου είχαν γίνει τα αδικήματα και προφυλακίστηκε για τρεις μέρες για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση έχουν καταδικαστεί από το δικαστήριο σε ποινές φυλάκισης δύο Τούρκοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE