Το «καταραμένο» αυτοκίνητο ηθοποιού -  «Σκότωσε» τρία άτομα και τραυμάτισε έξι- VIDEO

Το «καταραμένο» αυτοκίνητο ηθοποιού -  «Σκότωσε» τρία άτομα και τραυμάτισε έξι- VIDEO

Πολλά είναι τα αντικείμενα που ακούμε πως είναι «καταραμένα» ή είναι γρουσούζικα, ένα όμως είχε τέσσερις τροχούς και κινείτο.

Ο λόγος για την Porsche Spyder 550, ένα όχημα το οποίο σήμερα θεωρείται αντίκα, την οποία όμως αγόρασε το 1955 ο θρυλικός ηθοποιός του Hollywood, James Dean.

Ο Dean, μόλις λίγες μέρες από την αγορά του οχήματος, έχασε τη ζωή του όταν ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας την Porsche του, ενώ τον είχαν προειδοποιήσει μια εβδομάδα νωρίτερα πως εάν οδηγούσε το εν λόγω αυτοκίνητο, θα έχανε τη ζωή του μέσα σε εφτά μέρες. Όπως και έγινε.

Η Porsche Spyder 550, με το όνομα «Μικρός Μπάσταρδος» στη συνέχεια «κέρδισε» τη φήμη του καταραμένου οχήματος όταν τραυμάτισε έξι άτομα και πήρε τη ζωή ακόμη δυο, σε «περίεργα» ατυχήματα που είχε άμεση ή έμμεση σχέση.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μέχρι και σήμερα…

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE