Τα ΔΥΝΑΤΑ φιλικά του Άρη

Τα ΔΥΝΑΤΑ φιλικά του Άρη

Ο Άρης, αντίπαλος της ΑΕΛ, αναχωρεί αύριο (1/7) για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και η ΠΑΕ κοινοποίησε τον… χάρτη των φιλικών αναμετρήσεων.

Για την ακρίβεια, οι «κίτρινοι» θα δώσουν συνολικά τρία φιλικά παιχνίδια. Αρχικά θα αντιμετωπίσουν τη Φορτούνα Σιτάρντ (3/7) και στις 6 του μήνα θα τεθούν αντιμέτωποι της Γκενκ. Το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι είναι αυτό απέναντι στην Αϊτχόφεν στις 12/7.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE