ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο της έκρηξης – Δεν υπήρξαν θύματα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο της έκρηξης – Δεν υπήρξαν θύματα

Δεν είναι ελικόπτερο, το αντικείμενο που προσέκρουσε στον Πενταδάκτυλο και προκάλεσε την εκκωφαντική έκρηξη που αναστάτωσε τα ξημερώματα την Λευκωσία.

Αυτό διαβεβαίωσε ο «υπ. εξωτερικών» των κατεχομένων, Κουντρέτ Οζερσάι, ο οποίος σε τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι πρόκειται είται για αεροσκάφος που μετέφερε εκρηκτικά, είτε άμεση εκρηκτική ύλη (βλήμα).

Επίσης, ο Μουσταφά Ακιντζί, έκανε λόγο για στρατιωτικό αντικείμενο, πιθανόν ρωσικής προέλευσης.

Πάντως σύμφωνα με τις αναφορές, ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. 

Η φωτιά που ξέσπασε μετά την έκρηξη, τέθηκε υπό έλεγχο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE