ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο της έκρηξης – Δεν υπήρξαν θύματα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο της έκρηξης – Δεν υπήρξαν θύματα

Δεν είναι ελικόπτερο, το αντικείμενο που προσέκρουσε στον Πενταδάκτυλο και προκάλεσε την εκκωφαντική έκρηξη που αναστάτωσε τα ξημερώματα την Λευκωσία.

Αυτό διαβεβαίωσε ο «υπ. εξωτερικών» των κατεχομένων, Κουντρέτ Οζερσάι, ο οποίος σε τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι πρόκειται είται για αεροσκάφος που μετέφερε εκρηκτικά, είτε άμεση εκρηκτική ύλη (βλήμα).

Επίσης, ο Μουσταφά Ακιντζί, έκανε λόγο για στρατιωτικό αντικείμενο, πιθανόν ρωσικής προέλευσης.

Πάντως σύμφωνα με τις αναφορές, ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. 

Η φωτιά που ξέσπασε μετά την έκρηξη, τέθηκε υπό έλεγχο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE