ΛΕΜΕΣΟΣ: Εγκλωβισμός οδηγού μετά από τροχαίο - Έπεσε σε χαντάκι 5 μέτρων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εγκλωβισμός οδηγού μετά από τροχαίο - Έπεσε σε χαντάκι 5 μέτρων

Τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Κυριακής (30/6) στην έξοδο Παρεκκλησιάς στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 21:03 το βράδυ της Κυριακής (30/6), λήφθηκε κλήση για διάσωση ηλικιωμένου ατόμου στην έξοδο Παρεκκλησιάς παρά το στρίψιμο στο χωριό Πύργος που βρισκόταν σε βάθος 5 μέτρων περίπου από το ύψος του δρόμου, μέσα στο όχημα μετά από ατύχημα.
 
Ανταποκρίθηκε άμεσα ομάδα και όχημα διάσωσης από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου Λεμεσού.
 
Ο άνδρας τοποθετήθηκε σε φορείο ακινητοποίησης  και ανασύρθηκε στο ύψος του δρόμου με την χρήση εξοπλισμού διάσωσης και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

*Φωτογραφία αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.