ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη Φοιτητών Πανεπιστημίου Pittsburgh στο Δημαρχείο της Πάφου

Επίσκεψη Φοιτητών Πανεπιστημίου Pittsburgh στο Δημαρχείο της Πάφου

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Pittsburgh που συμμετέχουν στο θερινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Νεάπολις «2019 Pitt in Cyprus at Neapolis University Summer Program» επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Πάφου την Πέμπτη 27 Μαΐου 2019. 

Οι φοιτητές έγιναν δεκτοί από τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος προέβη σε σύντομη επισκόπηση των σημαντικών θεμάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος, τονίζοντας τα ζητήματα της ανάπτυξης, εισαγωγής νέων τεχνολογιών, τουριστικών υποδομών, πολιτιστικών δραστηριοτήτων και την προσπάθεια του Δήμου να δημιουργήσει ευκαιρίες απασχόλησης για νέους απόφοιτους πανεπιστημίου.


Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν διάφορα θέματα όπως οι υποδομές του Δήμου, οι διαθέσιμοι ανοιχτοί χώροι και οι χώροι πρασίνου για τους πολίτες, ο πολεοδομικός σχεδιασμός, η δημόσια ασφάλεια και άλλα.


Τους φοιτητές συνόδευαν ο καθηγητής τους κ. Μιχάλης Επιτρόπουλος και ο Διευθυντής της Πανεπιστημιούπολης του Νεάπολις κ. Ανδρέας Χαραλάμπους.

 
Πέραν αυτών, ο Λειτουργός του Δήμου κ. Γιάννης Ανθής, ενημέρωσε τους φοιτητές σχετικά με τις εμπειρίες που αποκτήθηκαν από την υποβολή της σχετικής πρότασης της Πάφου και από την επιτυχή οργάνωση όλων των δραστηριοτήτων του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος 2017.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top