Τ/κ ΜΜΕ: Εντοπίστηκε κομμάτι από το αντικείμενο που έπεσε στην επ. Αμμοχώστου

Τ/κ ΜΜΕ: Εντοπίστηκε κομμάτι από το αντικείμενο που έπεσε στην επ. Αμμοχώστου

Ένα ακόμη κομμάτι του αντικειμένου που έπεσε στα χωριά Βουνό και Δίκωμο στα κατεχόμενα τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/7), εντοπίστηκε στο χωριό Κορνόκηπος της επαρχίας Αμμοχώστου.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, κάτοικος του Κορνόκηπου, ο Ετζεβίτ Σιαχ ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από το αντικείμενο αυτό που μοιάζει με μέρος πυραύλου.

Κάτω από την ανάρτηση υπάρχουν σχόλια ότι πρόκειται για ρωσικό πύραυλο.

Θυμίζουμε ότι η εφημερίδα Hurriyet, υποστηρίζει ότι πρόκειται για μη επανδρωμένο αεροσκάφος (τύπος αεροσκάφους ο οποίος δεν έχει πλήρωμα ή επιβάτες).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.