Ο νικητής του Βουράτε Γειτόνοι φεύγει με ένα Dacia Duster

Ο νικητής του Βουράτε Γειτόνοι φεύγει με ένα Dacia Duster

Κληρώθηκε τη Τρίτη 18 Ιουνίου ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της ταινίας Βουράτε Γειτόνοι.

Η κλήρωση έγινε στον εκθεσιακό χώρο του Ομίλου Πηλακούτα, στον Αγ. Δομέτιο, στη Λευκωσία και νικητής του αυτοκινήτου Dacia Duster Comfort 1.5d Ci αναδείχτηκε ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου όπου και ενημερώθηκε ακριβώς μετά τη κλήρωση.

Τη Πέμπτη 27 Ιουνίου, έγινε η παράδοση του αυτοκινήτου στο νικητή. Την παράδοση του αυτοκινήτου έκανε η κ. Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου, Head of Business Development του ομίλου Πηλακούτα, και ο κ. Γιώργος Τσιάκκας, σεναριογράφος της ταινίας Βουράτε Γειτόνοι.

Ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου θα κυκλοφορεί πλέον με ένα Dacia Duster 2WD Diesel, απολαμβάνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου αυτού όπως: Σύστημα πολυμέσων MEDIA NAV με οθόνη αφής, GPS με χάρτες της Κύπρου, Αυτόματος πιλότος οδήγησης και σταθεροποιητής ταχύτητας, Ζάντες αλουμινίου 16’’, Βοηθητικό σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα και Αυτόματο σύστημα κλιματισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE