ΚΥΠΡΟΣ: 19χρονος «κρυβόταν» πίσω από σωρεία διαρρηξεων - Τα βρήκαν όλα στο δωμάτιο του

ΚΥΠΡΟΣ: 19χρονος «κρυβόταν» πίσω από σωρεία διαρρηξεων - Τα βρήκαν όλα στο δωμάτιο του

Στη σύλληψη 19χρονου προχώρησε την Κυριακή (30/6) η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής περιουσίας, καθώς και για νυχτερινές διαρρήξεις και κλοπές. 

Εναντίον του 19χρονου προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε πέντε υποθέσεις νυχτερινών διαρρήξεων δωματίων και κλοπών που διαπράχθηκαν στις 30 Ιουνίου, 2019, στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου κλάπηκαν χρήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας 1,140 ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε την Κυριακή στο δωμάτιο του 19χρονου, εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία ο ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε ότι αποτελούν μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.

Ο 19χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE