Υγεία Προέδρου Αναστασιάδη: Περιμένει ευδιάθετος το εξιτήριο του

Υγεία Προέδρου Αναστασιάδη: Περιμένει ευδιάθετος το εξιτήριο του

Ευχάριστα τα νέα με την υγεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας.

Ο Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, βρίσκεται μέχρι και την Δευτέρα (1/7) στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο στο οποίο εισήχθη από το πρωί του Σαββάτου (29/6) μετά από χτύπημα στο πόδι.

Όπως ενημέρωσε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο Πρόεδρος θα πάρει το εξιτήριο μετά από συνεννόηση του ιδίου και του γιατρού που τον παρακολουθεί.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τον Υπουργό, εξελίσσεται ομαλά και ήδη είναι πολύ καλύτερα, ενώ τόνισε πως παραμένει ευδιάθετος.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης, νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού από το πρωί του Σαββάτου μετά από κτύπημα στο πόδι του από πτώση από πεζοδρόμιο.

Αναζητούν κοινή φόρμουλα τα ΗΕ ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το κυπριακό - Με δείπνο ξεκινούν οι συναντήσεις στη Γενεύη

Αναζητούν κοινή φόρμουλα τα ΗΕ ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το κυπριακό - Με δείπνο ξεκινούν οι συναντήσεις στη Γενεύη

Σε εξέλιξη βρίσκονται εντατικές προετοιμασίες, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών, για το κυπριακό. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος έλαβε την επιστολή-πρόσκληση από τον Αντόνιο Γκουτέρες, επεξεργάζεται μαζί με τους συνεργάτες του, όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια, στα οποία η Λευκωσία θα πρέπει να προετοιμαστεί, για την πιο κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Επιδίωξη της ε/κ πλευράς, είναι η αποφυγή ενός ναυαγίου στο παρόν στάδιο, που αυτό θα συμβεί εάν η τουρκική πλευρά θέσει ευθέως την απαράδεκτη θέση, για λύση δύο κρατών.

Από την πτώση ο Πρόεδρος υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού γι' αυτό και υποβλήθηκε από την ίδια μέρα σε χειρουργική επέμβαση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE