Οι εργαζόμενοι της ΑΗΚ ζητούν από το ΔΣ να μην επιβληθεί έμμεση φορολογία στους καταναλωτές

Οι εργαζόμενοι της ΑΗΚ ζητούν από το ΔΣ να μην επιβληθεί έμμεση φορολογία στους καταναλωτές

Σειρά θεμάτων που απασχολούν τους εργαζομένους στην ΑΗΚ, θέτουν σε επιστολή τους προς το Διοικητικό συμβούλιο της Αρχής, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του οργανισμού, ζητώντας όπως το ΔΣ προβεί άμεσα σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για την αποφυγή, όπως αναφέρουν, "δυσάρεστων εξελίξεων, τόσο για τον Οργανισμό, όσο και για την οικονομία του τόπου γενικότερα".

 
Συγκεκριμένα, στην επιστολής τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ, την οποία έδωσαν στην δημοσιότητα, οι συντεχνίες ΕΠΟΠΑΗ, ΣΗΔΗΚΕΚ ΑΗΚ, ΣΕΠΑΗΚ και ΣΥΒΑΗΚ αναφέρουν σε σχέση με το νομοσχέδιο Μερισματικής Πολιτικής ότι διαχρονική θέση των εργαζομένων είναι τα όποια αποθεματικά, πέραν των αναγκαίων για την υλοποίηση του Αναπτυξιακού προγράμματος της Αρχής, θα πρέπει να επιστρέφονται στον καταναλωτή μέσω της μείωσης της τιμής της κιλοβατώρας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE