ΠΑΦΟΣ: Όχημα 36χρονου «τυλίχθηκε» στις φλόγες - Υποψίες για κακόβουλη ενέργεια

ΠΑΦΟΣ: Όχημα 36χρονου «τυλίχθηκε» στις φλόγες - Υποψίες για κακόβουλη ενέργεια

Στις φλόγες «τυλίχθηκε» όχημα 36χρονου τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/7) στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα 36χρονου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από πολυκατοικία στη Χλώρακα, φαίνεται να ξέσπασε σε φωτιά γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/7). 

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία μετά από λίγο κατάφερε να περιορίσει και να κατασβέση εν τέλει τη φωτιά. 

Από τις φλόγες το διπλοκάμπινο όχημα του 36χρονου φέρεται να υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ η φωτιά φαίνεται να έχει προκληθεί από κακόβουλη ενέργεια. 

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE