ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Σύλληψη 31χρονης για παράνομες πωλήσεις

ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Σύλληψη 31χρονης για παράνομες πωλήσεις

Υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων διερευνά η Αστυνομία εναντίον 31χρονης, η οποία το βράδυ της Τετάρτης (3/7), στην επαρχία Αμμοχώστου, εντοπίστηκε να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου – αέριο γέλιου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.50 το βράδυ της Τετάρτης, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, εντόπισαν την 31χρονη, σε δρόμο στην περιοχή Αγίας Νάπας, να πωλεί υποξείδιο του αζώτου – laughing gas.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή της και κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, 30 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 78 άδεια μπαλόνια, το χρηματικό ποσό των €89 και μια ασύρματη συσκευή επικοινωνίας.

Η 31χρονη οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό διερεύνηση αδικήματα.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE