Ο λόγος που… ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ να φύγει τώρα από Κύπρο και να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του

Ο λόγος που… ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ να φύγει τώρα από Κύπρο και να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του

Ίσως να ξάφνιασε κόσμο της ΑΕΛ η παραχώρηση του Λεάντρο Σίλβα υπό τη μορφή δανεισμού στην Πορτογαλική Ακαντέμικα.

Εντούτοις, η πληροφόρηση που βγαίνει από ΑΕΛ και το περιβάλλον του παίκτη αναφέρει πως το επιθυμούσε ο Σίλβα αυτό.

Η σύζυγος του Σίλβα πριν μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της οικογένειας και θεωρήθηκε σωστό τον πρώτο καιρό ζωής του το νεογέννητο να το κάνει και να μεγαλώσει στην Πορτογαλία.

Έτσι, βρέθηκε η Ακαντέμικα η ομάδα που να χρειάζεται τον Σίλβα στη δύναμη της και η ΑΕΛ είπε το «ΟΚ» για να πάει δανεικός.

Διαβάστε επίσης: 

Τα λόγια αποχαιρετισμού του Σίλβα προς τον κόσμο της ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πέρασε από τα γραφεία της ΑΕΛ και…. ΠΕΤΑΕΙ! Η… κίνηση του προς ΑΕΛίστες

Ξένο δημοσίευμα αποκαλύπτει ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ παίκτη από την ΑΕΛ – Σε ποια ομάδα πάει

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE