Μαζί με άλλο κόουτς πρώην αξιωματούχος της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με τη Ζάμαλεκ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μαζί με άλλο κόουτς πρώην αξιωματούχος της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με τη Ζάμαλεκ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το φιλικό παιχνίδι Ανόρθωση – Ζάμαλεκ παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, Μπεν Σιμόν.

Ο πρώην τιμ μάνατζερ της Ανόρθωσης, Ιούλιος Κονναρής, ήταν και αυτός στην κερκίδα του γηπέδου των Πλατρών όπου έγινε το παιχνίδι παρέα με τον τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας.

Σίγουρα το περισσότερο βλέμμα το είχε ο Μπεν Σιμόν στους Κύπριους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια.

Η σχετική ανάρτηση του Ιούλιου:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

With the national team coach

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julio Konnaris (@juliokonnaris) στις

Διαβάστε: 

«Βροχή» από γκολ στο πρώτο ΤΕΣΤ – Προέκυψαν και προβλήματα για Κετσπάγια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE