Θέλει τον νεότερο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ

Θέλει τον νεότερο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ

Σύμφωνα με το “BBC”, οι Reds έχουν πείσει τον 16χρονο σούπερ ταλαντούχο επιθετικό, Χάρβεϊ Ελιοτ, ο οποίος αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Φούλαμ.

Τον περασμένο Μάιο έγραψε ιστορία, καθώς στο ματς με τη Γουλβς μπήκε στο 88′ και σε ηλικία 16 ετών και 30 ημερών έγινε ο νεότερος που έχει αγωνιστεί ποτέ στην Premier League. Ουσιαστικά ήταν μία κίνηση της Φούλαμ, ώστε να τον πείσει να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, κάτι που ο Χάρβεϊ Ελιοτ δεν δέχτηκε. Ο νεαρός επιθετικός περίμενε τη Λίβερπουλ και σύμφωνα με το “BBC”, οι Reds τον έχουν ήδη πλησιάσει. Μάλιστα θα πληρώσουν και στη Φούλαμ ένα ποσό για τα τροφεία του και θα τον κάνουν δικό τους. Πάντως τον πιτσιρικά καλοβλέπουν και οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Παρί, Ντόρτμουντ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE