ΛΕΜΕΣΟΣ: Θύμα απάτης κυπριακή εργοληπτική εταιρεία - Απέσπασαν χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θύμα απάτης κυπριακή εργοληπτική εταιρεία - Απέσπασαν χιλιάδες ευρώ

Κυπριακή εργοληπτική εταιρεία εξαπατήθηκε μέσω διαδικτύου και έχασε χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα (8/7) καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη εργοληπτικής εταιρείας ότι παρήγγειλε μέσω διαδικτύου μάρμαρα και γρανίτες από ισπανική εταιρεία, αξίας 93. 187 ευρώ.

Η εταιρεία του εξωτερικού, ζήτησε από την κυπριακή να κάνει έμβασμα του ποσού για να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Μετά από σχετικό e-mail ο ιδιοκτήτης της εργοληπτικής εταιρείας προχώρησε την διαδικασία.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, είχε γίνει υποκλοπή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο λογαριασμός δεν άνηκε στην ισπανική εταιρεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.