ΑΓ. ΝΑΠΑ: Τους κόπηκε το... γέλιο! - Συλλήψεις έξω από δύο υποστατικά

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Τους κόπηκε το... γέλιο! - Συλλήψεις έξω από δύο υποστατικά

Υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονης και 35χρονου, οι οποίοι εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (9/7), στην επαρχία Αμμοχώστου, έξω από δύο διαφορετικά υποστατικά, να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου – αέριο γέλιου.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο φιάλες, 71 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 42 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των €58.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE