ΑΓ. ΝΑΠΑ: Τους κόπηκε το... γέλιο! - Συλλήψεις έξω από δύο υποστατικά

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Τους κόπηκε το... γέλιο! - Συλλήψεις έξω από δύο υποστατικά

Υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονης και 35χρονου, οι οποίοι εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (9/7), στην επαρχία Αμμοχώστου, έξω από δύο διαφορετικά υποστατικά, να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου – αέριο γέλιου.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο φιάλες, 71 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 42 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των €58.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Στην τελική ευθεία για τη σύγκληση μιας άτυπης πολυμερούς διάσκεψης φαίνεται πως εισέρχεται το Κυπριακό, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να προσδιορίζει χρονικά το ορόσημο των εξελίξεων.