Υπoυργείο Παιδείας: Έχουν αρθεί οι επιφυλάξεις των επιθεωρητών για τις εξετάσεις τετραμήνων

Υπoυργείο Παιδείας: Έχουν αρθεί οι επιφυλάξεις των επιθεωρητών για τις εξετάσεις τετραμήνων

Οι όποιες επιφυλάξεις των Επιθεωρητών Μέσης Εκπαίδευσης για τις κεντρικές εξετάσεις τετραμήνων έχουν αρθεί, με την επίλυση οργανωτικών θεμάτων που τέθηκαν σε συνάντηση, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Σε ανακοίνωσή του σε σχέση με την επιστολή του Κλάδου Επιθεωρητών Μέσης Εκπαίδευσης (ΚΕΜΕ) για την οργάνωση των Κεντρικών Εξετάσεων στο πλαίσιο της  αξιολόγησης τετραμήνων, το Υπουργείο αναφέρει ότι  ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης συναντήθηκε σήμερα με το Διοικητικό Συμβούλιο του κλάδου για το θέμα της οργάνωσης των κεντρικών εξετάσεων τετραμήνων.

«Μετά από την επίλυση οργανωτικών θεμάτων που τέθηκαν, οι οποιοσδήποτε επιφυλάξεις έχουν αρθεί», προσθέτει.

Το Υπουργείο, καταλήγει η ανακοίνωση, σε απόλυτη συνεργασία με το ΚΕΜΕ θα αντιμετωπίσουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τα θέματα που αφορούν στην οργάνωση των κεντρικών εξετάσεων τετραμήνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.