ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλάπηκε αυτοκινητο- Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλάπηκε αυτοκινητο- Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία αναζητεί αυτοκίνητο μάρκας VOLKSWAGEN CADDY VAN με αριθμούς εγγραφής KKL301 άσπρου χρώματος, το οποίο έχει το λογότυπο «DELIKATESY POLSKIE». 

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι προϊόν κλοπής μετά από διάρρηξη καταστήματος πώλησης Πολωνικών Προϊόντων, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 8-9 Ιουλίου, 2019 στη Λεμεσό. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω αυτοκινήτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805020 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.