Έχασαν και διεκδικούν το χάλκινο Ζόγια και Έρικα

Έχασαν και διεκδικούν το χάλκινο Ζόγια και Έρικα

Tο χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσουν τελικά στο πρωτάθλημα ΜΕVZA που ολοκληρώνεται σήμερα στην πόλη Mokronog της Σλοβενίας οι Ζόγια Κωνσταντοπούλου και Έρικα Ζεμπύλα . Οι δυο πετοσφαιρίστριες έχασαν στον ημιτελικό από τις Κροάτισσες Radanovic και Vrbanc με 0-2 σετ.

Οι Ζόγια και Έρικα έχασαν τα σετ με 12-21 και 15-21 αφού η ομάδα από την Κροατία φάνηκε πιο έτοιμη. Οι δυο παίκτριες που μπήκαν από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό, αναμένουν τον μικρό τελικό με στόχο να ανέβουν στο βάθρο. Πιθανές αντίπαλοι θα είναι είτε οι Μαριότα Αγγελοπούλου/ Μανωλίνα Κωνσταντίνου, είτε οι Τσέχες Dzuredova/ Svobodova από τις οποίες έχασαν 1-2 χθες στο πλαίσιο του Δ’ Ομίλου.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE