Έτριβε τα μάτια του ο τυχερός- Κέρδισε σε ξυστό 500.000 ευρώ

Έτριβε τα μάτια του ο τυχερός- Κέρδισε σε ξυστό 500.000 ευρώ

Τύχη...βουνό είχε ένας υπερτυχερός στα Τρίκαλα ο οποίος μέασ σε λίγα δευτερόλεπτα κέρδισε μισό εκατομμύριο ευρώ.

Στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ με την επωνυμία «MARACANA», στη συμβολή των οδών Γαμβέτα και Γλάδστωνος, παίχτηκε το τυχερό ΣΚΡΑΤΣ (το αντίστοιχο ξυστό λαχείο στην Ελλάδα)

Το τυχερό κουπόνι με τα «Τυχερά Εφτάρια» χάρισε… 500.000 €, το μέγιστο δυνατό κέρδος, σε έναν υπερτυχερό την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο υπερτυχερός Τρικαλινός εμφανίστηκε μέσω πληρεξούσιου και ετοιμάζει τα της είσπραξης και… αναχώρησης!

Σε καλή μεριά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, ακόμη τρία πρόσωπα, ηλικίας 34, 31 και 25 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης του φόνου 41χρονου το Σάββατο, στην Πέγεια, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE