ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνεχίζεται η μάχη για τον εντοπισμό του παππού Αντρέα- Συγκινεί νέα έκκληση- «Σας παρακαλούμε από βάθη καρδίας…»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνεχίζεται η μάχη για τον εντοπισμό του παππού Αντρέα- Συγκινεί νέα έκκληση- «Σας παρακαλούμε από βάθη καρδίας…»

Δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 77χρονου Αντρέα Αγαθαγγέλου ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Πέμπτης 5 Ιουλίου.

Εθελοντές πολίτες, μέλη της οικογένειας, Αστυνομία και Πολιτική Άμυνα «χτενίζουν» όλη την Λάρνακα με σκοπό και στόχο να βρεθεί ο ηλικιωμένος άντρας ο οποίος σύμφωνα και με την κόρη του αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας (άνοια- κενά μνήμης).

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες η τύχη του αγνοείται με αποτέλεσμα να γίνεται νέα έκκληση μέσω του Facebook στην οποία αναφέρεται: «Ακόμα μια μέρα πέρασε με απέλπιδες προσπάθειες προς εντοπισμό του. Όπου μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους. Κατεβήκαμε σε ποταμια, λίμνες, υπόνομους, χωράφια, Σας παρακαλούμε από βάθη καρδιάς, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αν εντοπίσετε κάτι, αν τον δείτε κάπου, ενημερώστε την Αστυνομία. Εμείς θα συνεχίσουμε.»

Συγκινητική είναι η κινητοποίηση και πολιτών που συμμετέχουν στις έρευνες, ενώ αφίσες με τις φωτογραφίες του συμπαθέστατου ηλκιωμένου έχουν τοποθετηθεί σε δάφορους χώρους στην Λάρνακα.

Ο Αντρέας Αγαθαγγέλου όπως είχε σημειώσει η κόρη του έχει ως χαρακτηριστικό του γνώρισμα μεγάλη καμπούρα.

Να θυμίσουμε ότι ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top