Μαρτυρία - σοκ από τον βοσκό που τον εντόπισε νεκρό: Έτσι βρήκα τον Βαγγέλη

Μαρτυρία - σοκ από τον βοσκό που τον εντόπισε νεκρό: Έτσι βρήκα τον Βαγγέλη

Σπάει τη σιωπή του και μιλά ο άνθρωπος που βρήκε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη νεκρό, στις όχθες της λίμνης των Ιωαννίνων.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο άντρας, βοσκός και κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, περνούσε με το αυτοκίνητό του από το βαλτώδες εκείνο σημείο εξηγεί στο Πρώτο Θέμα. 

«Λόγω της λάσπης το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να προχωρήσει και κατέβηκα να δω τι γίνεται» λέει και συνεχίζει ακόμα φανερά ταραγμένος: «Είδα δίπλα στα λάστιχα του αυτοκινήτου μου πως βρισκόταν ένα πτώμα»! 

«Ανατρίχιασα και ένιωσα τρομερό φόβο» λέει, και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

«Συγκλονίστηκα όταν έμαθα ότι το πτώμα που ήταν δίπλα στις ρόδες του αυτοκινήτου μου ήταν ο Βαγγέλης. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν εγώ αυτός που βρήκε το 20χρονο παλικάρι που έψαχνε όλη η Ελλάδα» λέει ο άντρας, που μην έχοντας ξεπεράσει ακόμα το σοκ, θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE