Στηρίζει Ντε Βινσέντι και εκτίθεται ο Φίνκ!

Στηρίζει Ντε Βινσέντι και εκτίθεται ο Φίνκ!

Δεν πατά καλά ο ποδοσφαιριστής εδώ και καιρό, όμως ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ βρίσκει θέση γι αυτόν στην εντεκάδα.

Αυτό σχολιάζεται έντονα σε πηγαδάκια μεταξύ των «πορτοκαλί» που ασκούν σκληρή κριτική στην επιλογή του τεχνικού τους. Το πρόβλημα πάντως με τον «Ντέβι» είναι υπαρκτό, αφού είναι εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα «ντεφορμέ» και σκιά του περσινού καλού του εαυτού.

Χωρίς ουσία στο παιχνίδι του, χωρίς γκόλ, χωρίς ασίστ συζητούν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που σίγουρα αν χάσουν το πρωτάθλημα, θα θέλουν να πάρουν απαντήσεις από τον Γερμανό τεχνικό, για τις εμμονές του στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Σίγουρα ο μεσοεπιθετικός της ομάδας πρέπει να πάρει ψυχολογία και παιχνίδια στα πόδια του, όμως έρχονται λύσεις που δύσκολα θα τον κρατήσουν στην εντεκάδα μετά από την αφλογιστία και την μειωμένη απόδοσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE