Γιατί είναι όλοι σε αναμένα κάρβουνα στο ΑΠΟΕΛ

Γιατί είναι όλοι σε αναμένα κάρβουνα στο ΑΠΟΕΛ

Περιμένουν με αγωνία την ενημέρωση από το Μόναχο για τους δυο από τους τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί στην Γερμανία για να περάσουν από εξετάσεις.

Καρλάο και Εφραίμ ήδη χθες πέρασαν από εξετάσεις , MRI , και σήμερα θα υπάρξει ενημέρωση για τους δυο ποδοσφαιριστές. Σήμερα θα περάσει από τις ιδίες εξετάσεις και ο Ράφικ Τζιμπούρ τον οποίο όμως ο κ Φινκ δεν υπολογίζει αφού είναι εκτός λόγο κίτρινων καρτών.

Αυτό που όλοι περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία είναι αν θα καταφέρει ο Καρλάο να είναι στην διάθεση του κ Φίνκ μιας και είναι παροπλισμένοι οι άλλοι δυο κεντρικοί αμυντικοί Κακά και Αμορίν με κίτρινες κάρτες.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

Την εκτίμηση ότι «είμαστε έτοιμοι, ως έχουν τα δεδομένα, να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά» , εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη μετά την περίπου μίας ώρας συνάντηση που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE