Η έκτη επίθεση κατά της διαιτησίας σε έναν χρόνο

Η έκτη επίθεση κατά της διαιτησίας σε έναν χρόνο

Η επίθεση κατά του Λεόντιου Τράτου είναι η τρίτη που ο διεθνής διαιτητής τα τελευταία χρόνια ενώ η επίθεση αυτή είναι η έκτη τον τελευταίο χρόνο όταν από τις 28 Φεβρουαρίου πέρσι είχε δεχθεί και πάλι επίθεση ο Λεόντιος Τράττος.

Ο Λεόντιος Τράττος έχει δεχθεί την πρώτη επίθεση με χειροβομβίδα στο σπίτι του στην Αλάμπρα η οποία είχε σκάσει στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του. Η δεύτερη επίθεση που δέχθηκε ήταν πέρσι πριν από έναν περίπου χρόνο στο σπίτι του στα Λατσια όταν ειχε δεχθεί βομβιστική επίθεση το αυτοκίνητο του ενώ σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες το επαγγελματικό αυτοκίνητο του Τραττο κάηκε ολοσχερώς σύμφωνα και με την Αστυνομία.

Μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να σημειώσουμε και τις επιθέσεις που δέχθηκαν κατά καιρό οι κ Βασίλης Δημητρίου , Θωμάς Μούσκος , Ανδρέας Ανδρέου και το οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών . 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Απαντά στις κατηγορίες Έρχιουρμαν - «Η δήλωσή μου δεν ήταν απάντηση στα τέσσερα σημεία που έχει θέσει»

ΠτΔ: Απαντά στις κατηγορίες Έρχιουρμαν - «Η δήλωσή μου δεν ήταν απάντηση στα τέσσερα σημεία που έχει θέσει»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί την καλύτερη ασφαλιστική δικλείδα για εφαρμογή της λύσης του Κυπριακού και για ένα ειρηνικό μέλλον στην Κύπρο, δήλωσε, το Σάββατο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE