«Γκαζώνει» ενόψει Ζαλγκίρις ο Απόλλωνας, τι έκαναν Ενσούε και Σελίμοβιτς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Γκαζώνει» ενόψει Ζαλγκίρις ο Απόλλωνας, τι έκαναν Ενσούε και Σελίμοβιτς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα για την απογευματινή προπόνηση:

«Στο τελικό στάδιο προετοιμασίας του εισήλθε ο Απόλλωνας σήμερα Τρίτη (16/7), ενόψει του επαναληπτικού αγώνα Α’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa League της Πέμπτης (18/7).

Ο κ. Σωφρόνης Αυγουστή είδε τους Ενσούε και Σελίμοβιτς να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τετάρτη (17/7, 20:00) στο ΓΣΠ είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE