Διπλή «κατασκοπεία» της ΑΕΛ από τον Άρη Θεσσαλονίκης!

Διπλή «κατασκοπεία» της ΑΕΛ από τον Άρη Θεσσαλονίκης!

Ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης, κατασκόπευσε την ΑΕΛ στο σημερινό (16/07) φιλικό της Κυπελλούχου Κύπρου με αντίπαλο την Ολεξάντρια Ουκρανίας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του gazzetta.gr:

«Ταξίδι-αστραπή στη Βουλγαρία έκανε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο τεχνικός του Αρη μαζί με τον συνεργάτη του Ακη Βάβαλη, είδαν τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΛ Λεμεσού με την Ολεξάντρια, όπου η αντίπαλος των «κίτρινων» στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ κέρδισε με 2-0.

Σκόρερ της ήταν ο Αγκάνοβιτς (πρώην παίκτης της Λάρισας) και ο Χουράνο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.