H Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πότε ήταν η πρώτη φορά που ήρθε σε σεξουαλική επαφή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πότε ήταν η πρώτη φορά που ήρθε σε σεξουαλική επαφή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το αγαπημένο κορίτσι από το γνωστό τηλεπαιχνίδι του My Style Rocks 1 απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων μέσω instagram. Οι απαντήσεις της δεν μπόρεσαν να μην συζητηθούν.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για διάφορα θέματα που αφορούν την ίδια.

Η σέξι Θεσσαλονικιά, απάντησε μεταξύ άλλων, και σε μία άκρως προσωπική ερώτηση η οποία αφορούσε την ηλικία που ήρθε για πρώτη φορά σε ερωτική συνεύρεση με έναν άνδρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 17 ετών με ένα αγόρι που ήταν σε σχέση για τέσσερα χρόνια. «Στα 17 μου με έναν μ@λ@κα, που ήμουν 4 χρόνια και με κεράτωσε λίγο πριν τις πανελλήνιες! Τα έφτιαξε μαζί της και τα είχαν 8 χρόνια», έγραψε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

LIVE: Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE