H Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πότε ήταν η πρώτη φορά που ήρθε σε σεξουαλική επαφή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πότε ήταν η πρώτη φορά που ήρθε σε σεξουαλική επαφή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το αγαπημένο κορίτσι από το γνωστό τηλεπαιχνίδι του My Style Rocks 1 απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων μέσω instagram. Οι απαντήσεις της δεν μπόρεσαν να μην συζητηθούν.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για διάφορα θέματα που αφορούν την ίδια.

Η σέξι Θεσσαλονικιά, απάντησε μεταξύ άλλων, και σε μία άκρως προσωπική ερώτηση η οποία αφορούσε την ηλικία που ήρθε για πρώτη φορά σε ερωτική συνεύρεση με έναν άνδρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 17 ετών με ένα αγόρι που ήταν σε σχέση για τέσσερα χρόνια. «Στα 17 μου με έναν μ@λ@κα, που ήμουν 4 χρόνια και με κεράτωσε λίγο πριν τις πανελλήνιες! Τα έφτιαξε μαζί της και τα είχαν 8 χρόνια», έγραψε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE