Προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Λακρουά

Προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Λακρουά

Για την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Ιουλίου, καθορίστηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, αρμόδιο για θέματα ειρηνευτικών επιχειρήσεων, Ζαν-Πιέρ Λακρουά.

Αυτό ανακοίνωσε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα δεχθεί τον αξιωματούχο των Ηνωμένων Εθνών στις 11π.μ., στην οικία του, στη Λεμεσό.
 
Ο κ.  Λακρουά αναμένεται να φτάσει στη Κύπρο στις 23 Ιουλίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών με τις ειρηνευτικές αποστολές. Θα έχει συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, η οποία επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη, καθώς και χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες.

Ο υψηλόβαθμος αξιωματούχους του ΟΗΕ θα αναχωρήσει από το νησί στις 25 Ιουλίου. Επισκέπτεται την Κύπρο στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή για επαφές με τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, ενώ θα προηγηθεί επίσκεψή του στον Λίβανο για επαφές με την ειρηνευτική αποστολή της UNIFIL.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE