Παραιτήθηκε ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης σερ Άλαν Ντάνκαν

Παραιτήθηκε ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης σερ Άλαν Ντάνκαν

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Βρετανός υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα τα ευρωπαϊκά θέματα σερ Άλαν Ντάνκαν, ο οποίος χειριζόταν επί χρόνια το χαρτοφυλάκιο του Κυπριακού.

Η παραίτησή του θεωρείται η πρώτη από μια σειρά παραιτήσεων που εκτιμάται ότι θα γίνουν ενόψει της αναμενόμενης νίκης του Μπόρις Τζόνσον στην κούρσα διαδοχής της Τερέζα Μέι.

Ο σερ Άλαν ήταν από τους πιο σφοδρούς επικριτές του πρώην πολιτικού προϊσταμένου του στο Foreign Office, διαφωνώντας μεταξύ άλλων με την προθυμία του.

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE