ΚΥΠΡΟΣ: Καρέ – καρέ η επιχείρηση αεροδιακομιδής ασθενή από το ΚΔΕΔ – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Καρέ – καρέ η επιχείρηση αεροδιακομιδής ασθενή από το ΚΔΕΔ – VIDEO

Βίντεο από την αεροδιακομιδή τουρίστα από κρουαζιερόπλοιο, δημοσιοποίησε το ΚΣΕΔ.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου και ώρα 00:15, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε επείγουσα κλήση από το κρουαζιερόπλοιο "CROWN IRIS", με την οποία ενημέρωνε ότι 43χρονος επιβάτης Ισραηλινής καταγωγής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας (Χολοκυστίτιδας) και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του απαιτείτο η άμεση αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Δημοκρατίας. Το πλοίο βρισκόταν 40 ΝΜ δυτικά της Πάφου, εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κ. Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας-Διάσωσης "ΝΕΑΡΧΟΣ", αποστέλλοντας ελικόπτερο AW-139 της 460 Μοίρας Έρευνας-Διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας, με εξειδικευμένο νοσηλευτή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, το οποίο τον μετέφερε στο Γ.Ν. Πάφου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE