ΚΡΗΤΗ: Το αγγούρι ενός μέτρου και 4 κιλών που άφησε «άφωνο» τον αγρότη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΡΗΤΗ: Το αγγούρι ενός μέτρου και 4 κιλών που άφησε «άφωνο» τον αγρότη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αγγούρι «γίγας» που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προέρχεται από την Κρήτη.

Ο λόγος για τον Κρητικό αγρότη ο οποίος βρήκε φυτεμένο στο γεωργικό του χωράφι, ανάμεσα σε άλλα λαχανικά, και ένα αγγούρι μεγάλων διαστάσεων.

Πρόκειται, ίσως, για το μεγαλύτερο σε μέγεθος και βάρος αγγούρι που αγγίζει το ένα μέτρο ύψος και τα τέσσερα κιλά βάρος το οποίο σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δεκάδες σαλάτες.

Ο νεαρός γεωργός, όπως αναφέρουν τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, διαπίστωσε με έκπληξη πως το συγκεκριμένο λαχανικό το οποίο είχε υπερδιπλάσιο μέγεθος από κάθε άλλο αγγούρι της σοδειάς του.

Όπως είναι φυσικό, το αγγούρι γίγας έγινε αμέσως νούμερο ένα θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία, ενώ θα άξιζε να μάθουμε πόσες χωριάτικες σαλάτες θα χρειάζονταν ώστε να καταναλωθεί ολόκληρο. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE