ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Αξιωματούχος Αστυνομίας εξήγησε γιατί οι 12 κρατούνται σε 4 διαφορετικούς χώρους

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Αξιωματούχος Αστυνομίας εξήγησε γιατί οι 12 κρατούνται σε 4 διαφορετικούς χώρους

Σε τέσσερις διαφορετικούς χώρους κράτησης βρίσκονται οι 12 ύποπτοι για την υπό διερεύνηση υπόθεση βιασμού 19χρονης Βρετανίδας σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας την περασμένη Τετάρτη (17/07).

Όπως μεταδίδουν και ισραηλινά Μ.Μ.Ε. οι κυπριακές αρχές λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, θέλουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο κάποιοι ισραηλινοί να έρθουν σε επαφή με Άραβες γύρω χωρών.

«Για λόγους ασφαλείας» φέρεται να είπε σχετικά στη Yedioth Ahronoth αξιωματούχος της αστυνομικής δύναμης και πρόσθεσε: «Μπορεί να περιπλεχθούν τα δεδομένα αν τοποθετήσουμε ισραηλινούς με άλλους υπόπτους από αραβικές χώρες της περιοχής».

Και κατέληξε: «Αυτό που λαμβάνουμε υπόψη είναι να παρέχουμε στους συλληφθέντες, κάποιοι εκ των οποίων είναι ανήλικοι, τις κατάλληλες συνθήκες και να διαφυλάξουμε την προσωπική τους ασφάλεια».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE