LIFESTYLE

«Φοβούνται τα χειρότερα..» Πολύ σοβαρό ατύχημα στα γυρίσματα του Fast&Furious 9 – Βρίσκεται σε κώμα

«Φοβούνται τα χειρότερα..» Πολύ σοβαρό ατύχημα στα γυρίσματα του Fast&Furious 9 – Βρίσκεται σε κώμα

Πολύ σοβαρό ατύχημα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Fast & Furious 9» στα στούντιο της Warner Bros στη Βρετανίας. Απαρηγόρητος ο Vin Diesel που όπως μεταδίδεται έβαλε τα κλάματα, βρισκόμενος σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22/7  όταν ο κασκαντέρ-δίδυμο του Vin Diesel επιχειρούσε μια δύσκολη σκηνή, όπου έπρεπε να κάνει «βουτιά» από μπαλκόνι.

Δυστυχώς κάτι πήγε στραβά με αποτέλεσμα ο κασκαντέρ Joe Watts να πέσει με το κεφάλι στο έδαφος από ύψος 10 μέτρων και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Αμέσως ειδοποιήθηκε ελικόπτερο το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Royal London Hospital όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος όντας σε κώμα.

 

Όπως μεταδίδει η SUN τα γυρίσματα διακόπηκαν πολλοί από την ομάδα των τεχνικών  αλλά και του καστ που βρίσκονταν στα γυρίσματα «φοβούνται για τα χειρότερα»

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο Vin Diesel που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά, από εκεί που γυριζόταν η σκηνή και αμέσως έτρεξε προς το μέρος που τραυματίστηκε ο Joe Watts με δάκρυα στα μάτια και σε κατάσταση σοκ  αναφέρει το δημοσίευμα.

Η ταινία ήταν προγραμματισμένη για να βγει στους κινηματογράφους του χρόνου, ωστόσο τώρα προέχει η υγεία του άτυχου κασκαντέρ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top