ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Ζήλευε τη σχέση του Λευτέρη με τη Σάρα ο Τζιωνής»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Ζήλευε τη σχέση του Λευτέρη με τη Σάρα ο Τζιωνής»

Τη σχέση που ανέπτυξε ο Λευτέρης Σολωμού με τη Σάρα Σιαμς, ζήλευε ο Λοϊζος Τζιωνής, σύμφωνα με ισχυρισμούς του πρώτου.

Της Γεωργίας Παππούτα

Όπως ανέφερε κατά την αγόρευσή της για μετριασμό της ποινής του Λευτέρη Σολωμού η συνήγορος υπεράσπισής του, Μιράντα Αγγελίδου την Τετάρτη 24/07, «ο Τζιωνής ζήλευε τη σχέση που είχε ο Λευτέρης με τη Σάρα».

Αποτέλεσμα της ζήλιας ήταν να χαλάσει η σχέση του ζευγαριού με τον Λευτέρη και οι πρώτοι να τον διώχνουν από το διαμέρισμα που διέμεναν μαζί στην Αγία Νάπα.

Όπως λέχθηκε στο δικαστήριο Λευτέρης προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους, με αρνητική ανταπόκριση, ενώ στη συνέχεια τον προσέγγισαν οι ίδιοι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Από το δικαστήριο στην κηδεία ο Τζιωνής και ο Σολωμού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE