ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Ζήλευε τη σχέση του Λευτέρη με τη Σάρα ο Τζιωνής»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Ζήλευε τη σχέση του Λευτέρη με τη Σάρα ο Τζιωνής»

Τη σχέση που ανέπτυξε ο Λευτέρης Σολωμού με τη Σάρα Σιαμς, ζήλευε ο Λοϊζος Τζιωνής, σύμφωνα με ισχυρισμούς του πρώτου.

Της Γεωργίας Παππούτα

Όπως ανέφερε κατά την αγόρευσή της για μετριασμό της ποινής του Λευτέρη Σολωμού η συνήγορος υπεράσπισής του, Μιράντα Αγγελίδου την Τετάρτη 24/07, «ο Τζιωνής ζήλευε τη σχέση που είχε ο Λευτέρης με τη Σάρα».

Αποτέλεσμα της ζήλιας ήταν να χαλάσει η σχέση του ζευγαριού με τον Λευτέρη και οι πρώτοι να τον διώχνουν από το διαμέρισμα που διέμεναν μαζί στην Αγία Νάπα.

Όπως λέχθηκε στο δικαστήριο Λευτέρης προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους, με αρνητική ανταπόκριση, ενώ στη συνέχεια τον προσέγγισαν οι ίδιοι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Από το δικαστήριο στην κηδεία ο Τζιωνής και ο Σολωμού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE