«Φαβορί ο Άρης Θεσσαλονίκης, αλλά η πρόκριση θα παιχθεί στην Κύπρο» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Φαβορί ο Άρης Θεσσαλονίκης, αλλά η πρόκριση θα παιχθεί στην Κύπρο» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο αθλητικογράφος του ThemaSports, Σάββας Νεοκλέους, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΛ, μία ημέρα πριν το πρώτο ματς με τον Άρη, για τον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και ανάμεσα σε άλλα, είπε ότι η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι στην «Αρένα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αριθμό φιλάθλων που θα έχει η ΑΕΛ Λεμεσού στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Τα εισιτήρια που ήταν να διατεθούν στη Κύπρο έφυγαν όλα. Ήταν η πρώτη δόση αυτή. Υπάρχουν εισιτήρια για τους φίλους της ΑΕΛ στο ξενοδοχείο. Πιο καθαρή εικόνα για τον κόσμο και αν θα εξαντληθούν τα 1200 εισιτήρια θα έχουμε αύριο.

Αυτό που βλέπω είναι ότι ήδη υπάρχει αρκετός κόσμος στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν φοιτητές που θα έρθουν από τη Βουλγαρία, σύνδεσμοι φιλάθλων στην Ελλάδα και τις γύρω χώρες.

Υπάρχει μία πληροφορία ότι όλοι οι φίλοι της ΑΕΛ θα συγκεντρωθούν στον Λευκό Πύργο και από εκεί θα μεταβούν στο γήπεδο, όμως, περιμένουμε να υπάρξει επίσημη ενημέρωση όταν οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΛ: «Κάρλος και Μαρκόσκι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και είναι αμφίβολοι. Με το πέρας της σημερινής προπόνησης θα φανεί αν θα είναι στην αποστολή. Για ενδεκάδα το θεωρώ απίθανο. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Κερκέζ».

Για τις δηλώσεις των ανθρώπων της ΑΕΛ πως ο Άρης είναι το φαβορί: «Νομίζω το πιστεύουν αυτό που λένε. Αν συγκρίνετε τα μπάτζετ, η διαφορά είναι μεγάλη. Ειδικά για την ΑΕΛ, το φετινό μπάτζετ είναι μειωμένο. Πιστεύω πως η πρόκριση θα παιχθεί στην Κύπρο».

Ακούστε όσα είπε ο Σάββας Νεοκλέους στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Πηγή: metrosport.gr

Μέγας χορηγός του ταξιδιού η Ελληνική Τράπεζα – Υποστηρικτής Trippers Bar.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

LIVE: Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE