Και Ουζόχο και Εζρά ο Μπεργκ!

Και Ουζόχο και Εζρά ο Μπεργκ!

Με Ουζόχο και Εζρά η ενδεκάδα της Ομόνοιας απέναντι στη Λέγκια Γκντανσκ, στο τρίτο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους.

Θυμίζουμε ότι ο Ουζόχο ενσωματώθηκε την Δευτέρα στις προπονήσεις της Ομόνοιας ενώ ο Χεν Εζρά την Τρίτη έφτασε στην Πολωνία.

Αναλυτικά:

Ουζόχο, Μανρίκε, Λούφτνερ, Λάνγκ, Γκόμεθ, Μαυρίας, Κατελάρης, Έζρα, Τιάγκο, Χριστοφή, Ραμίρεζ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κυριακίδης, Περέιρα, Γκόμες, Μόντες, Άλβες, Παναγιώτου, Κούσουλος, Γκαφούρ, Λοϊζου, Χαραλάμπους, Κακουλλής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE