ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυροβολούσαν οδηγούς στον δρόμο με αεροβόλο – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυροβολούσαν οδηγούς στον δρόμο με αεροβόλο – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Πρόσωπο ή πρόσωπα που πυροβολούσαν στην περιοχή Εναέριου στην Λεμεσό, το βράδυ της Πέμπτης (25/07), αναζητά η Αστυνομία.


Συγκεκριμένα δύο πρόσωπα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μετέβησαν το βράδυ της Παρασκευής (26/07) στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τραύματα στο σώμα τους.

Όπως ανάφεραν στους επί καθήκοντι ιατρους, καθώς βρίσκονταν σε μοτοσυκλέτα στον Εναέριο δρόμο Λεμεσού, ένιωσαν πόνους στο σώμα. Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι νεαρός έφερε σκάγια στο πόδι από αεροβόλο πιστόλι.

Η ίδια διάγνωση έγινε και σε νεαρή, η οποία βρισκόταν συνεπιβάτης στην μοτοσυκλέτα φιλικού της προσώπου στην ίδια περιοχή.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο νοσοκομείο όπου παρέλαβαν καταθέσεις από τα τραυματισμένα πρόσωπα, ενώ γίνονται έρευνες για εντοπισμό του προσώπου ή των προσώπων που πυροβολούσαν με αεροβόλο όπλο στην περιοχή.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE