ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σκληρές ουσίες στην κατοχή 30χρονου - Χιλιάδες χάπια στην οικία του

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σκληρές ουσίες στην κατοχή 30χρονου - Χιλιάδες χάπια στην οικία του

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν την Πέμπτη (25/07), στην κατοχή 30χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφορίων, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, ανέκοψαν γύρω στις 8.30μ.μ. την Πέμπτη (25/07), σε χώρο στάθμευσης στη Λευκωσία, τον 30χρονο για έλεγχο.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 10 γραμμαρίων περίπου, ενώ εντός τσάντας που είχε μαζί του, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 150 γραμματίων περίπου.

Ο 30χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 1750 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 210 γραμμαρίων περίπου, 2300 δισκία έκσταση και το χρηματικό ποσό των €4,845.


Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE