ΑΕΡ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 22χρονος με μεγάλη ποσότητα άσπρης σκόνης στο στομάχι - Απέβαλε 36 σακουλάκια

ΑΕΡ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 22χρονος με μεγάλη ποσότητα άσπρης σκόνης στο στομάχι - Απέβαλε 36 σακουλάκια

Απέβαλε μέχρι στιγμής από το σώμα του 36 σακουλάκια που περιέχουν κοκαΐνη βάρους 350 γραμμαρίων περίπου. 

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΥΚΑΝ και στη βάση πληροφοριών, εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/7) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, πρόσωπο ηλικίας 22χρόνων, το οποίο είχε αφιχθεί στην Κύπρο από το εξωτερικό.

Στον 22χρονο διενεργήθηκε σωματικός έλεγχος καθώς και έλεγχος στις αποσκευές του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ακολούθως οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου έτυχε Ιατρικών και Ακτινολογικών εξετάσεων. Κατά τον Ακτινολογικό έλεγχο, εντοπίστηκαν ξένα αντικείμενα στο σώμα του.

Μέχρι στιγμής έχει αποβάλει από το σώμα του 36 σακουλάκια που περιέχουν κοκαΐνη βάρους 350 γραμμαρίων περίπου, ενώ εντός του σώματός του υπάρχει ακόμη μικρός αριθμός αντικειμένων τα οποία αναμένεται να αποβάλει εντός της ημέρας.

Ο 22χρονος συνελήφθη και το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".