ΑΕΡ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 22χρονος με μεγάλη ποσότητα άσπρης σκόνης στο στομάχι - Απέβαλε 36 σακουλάκια

ΑΕΡ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 22χρονος με μεγάλη ποσότητα άσπρης σκόνης στο στομάχι - Απέβαλε 36 σακουλάκια

Απέβαλε μέχρι στιγμής από το σώμα του 36 σακουλάκια που περιέχουν κοκαΐνη βάρους 350 γραμμαρίων περίπου. 

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΥΚΑΝ και στη βάση πληροφοριών, εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/7) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, πρόσωπο ηλικίας 22χρόνων, το οποίο είχε αφιχθεί στην Κύπρο από το εξωτερικό.

Στον 22χρονο διενεργήθηκε σωματικός έλεγχος καθώς και έλεγχος στις αποσκευές του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ακολούθως οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου έτυχε Ιατρικών και Ακτινολογικών εξετάσεων. Κατά τον Ακτινολογικό έλεγχο, εντοπίστηκαν ξένα αντικείμενα στο σώμα του.

Μέχρι στιγμής έχει αποβάλει από το σώμα του 36 σακουλάκια που περιέχουν κοκαΐνη βάρους 350 γραμμαρίων περίπου, ενώ εντός του σώματός του υπάρχει ακόμη μικρός αριθμός αντικειμένων τα οποία αναμένεται να αποβάλει εντός της ημέρας.

Ο 22χρονος συνελήφθη και το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE