ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ: Επιχείρησε να καψαλίσει χόρτα η άτυχη 67χρονη και κάηκε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ: Επιχείρησε να καψαλίσει χόρτα η άτυχη 67χρονη και κάηκε

Η προσπάθειά της να καψαλίσει ξηρά χόρτα, κόστισε την ίδια της την ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω γυναίκα φέρεται να είχε επιχειρήσει να καψαλίσει χόρτα και στην προσπάθεια της για κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε να βρήκε τραγικό θάνατο.

Όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για 67χρονη γυναίκα. 

Υπενθυμίζουμε ότι μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που ξέσπασε σε χωράφι έξω από στρατόπεδο στο Τσέρι στη Λευκωσία στις 09:00 το πρωί, εντόπισαν πτώμα γυναίκας και αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία. 

Στη σκηνή βρέθηκαν ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους καθώς και μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και έρευνες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE