Αβέρωφ: Στηρίζει αναβολή της Ολομέλειας - "Εν μπορώ του φτέρου"

Αβέρωφ: Στηρίζει αναβολή της Ολομέλειας - "Εν μπορώ του φτέρου"

Την αναβολή της έκτακτης Ολομέλειας της Βουλής, που προτείνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος, στηρίζει ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Κατά την τοποθέτηση του στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ αναφερόμενος στην αντιπρόταση" του ΔΗΚΟ για τον νόμο, όπως επίσης και για την πρόταση του για αναβολή της Ολομέλειας ο κύριος Νεοφύτου, ανέφερε πως στηρίζει την αναβολή ούτως ώστε να μελετηθεί η πρόταση του ΔΗΚΟ.

"Παραπάνω που ούλλους έχω εμπιστοσύνη του Νικόλα" είπε χαριτολογώντας ο κύριος Νεοφύτου για να συμπληρώσει πως "εν μπορώ όμως του φτέρου".

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε πως πρέπει να μελετηθεί η πρόταση του ΔΗΚΟ, να δει την κάθε λεπτομέρεια μαζί με τους ειδικούς.

Έτσι κατά την Ολομέλεια της Βουλής στις 10:30 της Δευτέρας 29/7 αναμένεται να τεθεί στο τραπέζι το ενδεχόμενο αναβολής της Βουλής με ΔΗΚΟ και ΔΗΣΥ να στηρίζουν την αναβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE